جشن ۱۸ سالگی لاگ تهران

با سلام و عرض ادب خدمت اساتید گرامی
بنده برای همکاری در برگزاری مراسم اعلام آمادگی میکنم
هر کاری، کمکی نیازه بفرمایید لطفا. با کمال میل انجام میدم

2 پسندیده

سلام به همگی. من لینک گروه دیسکورد رو پیدا نمی‌کنم. اگر کسی تونست برام بفرسته. دمتون گرم
کیانم

اگر افتخاری باشه من هم میتونم ارائّه ای چیزی بدم. فقط چیزی که خوندم مثل اینکه وقت کمه :))
باز منم در جریان بذارید اگر هنوز وقت هست. ارائه ای چیزی آماده کنم.

سلام
دیسکورد نداریم، این سیستم فروم بر پایه نرم‌افزار متن‌باز «دیسکورس» است :slight_smile:

عنوان ارائه و اسم‌تان را بفرمایید، ترجیحا چیزی که خیلی تخصصی نباشد چون جلسه عمومی است و ممکن است خیلی‌ها ذهنیتی راجع به موضوعات خیلی تخصصی نداشته باشند، همین الآن هم ۲ تا ارائه مثلا راجع به کوبرنتیز داریم …

سلام و وقت بخیر به همگی.
من برای ارائه یه موضوع دارم:
موضوع:

دانش‌داده‌‌های آزاد و متن‌باز : چطور مشارکت کنیم؟

انگلیسیش:‌

Free and Open Source Data Science: How to contribute?

یه توضیحی هم بخوام بدم اینه که اول قصد داشتم کلا درباره نحوه کانتریبیوت تو پروژه های آزاد ارائه داشته باشم و هم‌چنین تصمیم گرفتم تو حوزه داده ارائه داشته باشم. پس دوتاش رو ادغام کردم‌.‌ :)))

اول که قصد دارم یه توضیح کوتاه درباره دیتاساینس بدم، بعد پروژه‌هایی رو معرفی کنم که آزاد یا متن‌باز هستن که عموما هم نیاز به مشارکت عمومی دارن و از اون طرف دیدم جالب می‌شه اگه تو لاگ ارائه با محوریت دیتاساینس متن‌باز یا آزاد هم داشته باشیم.
پروژه‌‌هایی که دارم پیدا می‌کنم اینطوریه که لزوما به دانش دیتا و حتی برنامه نویسی هم ممکنه نیازی نداشته باشن.

میلاد جان، به نظرم هماهنگی کارها و برنامه‌ها را حالا در این‌جا (یا فوقش تلفنی ولی گزارش آن در این‌جا) انجام بدهیم و جمعه یه میتینگ آنلاین داشته باشیم، من خودم بدجور برنامه‌هایم پیچیده شده برای جلسه حضوری ولی کارها را دارم سعی می‌کنم جلو ببرم.

سلام کیان
دیسکورد نداریم، دیسکورس هستش

جدول زمان‌بندی LUG FEST 2023 تا زمان حاضر:

1 پسندیده

سلام بچه‌ها واقعیت منم دوست دارم یه کمکی بکنم ولی نمی‌دونم کاری از دستم بر میاد ؟! ، اگه اره بگید منم یه طرف کارارو رو بگیرم :slight_smile:

1 پسندیده

مرسی از حمایتت عزیز
واقعیت اینه که شاید برنامه به زمان دیگری موکول بشه، مکان برگزاری به مشکل خورده ظاهرا :slight_smile:

سلام دوستان
فکر میکنین برگزار میشه تو شهریور ؟

نه قطعا به شهریور نمی‌رسد.
این هفته که نشد، هفته بعدی که بین تعطیلی‌هاست، هفته بعدش هم تعطیلی رسمیه کلا.

داریم هماهنگ می‌کنیم برای پنج‌شنبه ۶ مهر، اوکی شد هماهنگی‌ها را انجام می‌دهیم، شاید جا برای کارگاه جدا هم داشته باشیم و کلا برنامه‌ها را تغییر میده.

5 پسندیده