اتفاقا چون ارائهات ۱ ساعته است پیشنهادم را گذاشتم آخر، چون ۱ ساعته بودن جون حاضرین رو میگیره و برای مابقی ارائهها و پنلها چیزی باقی نمیگذارد (دقت کنی ارائههای ۲۵ دقیقهای گذاشتیم که خسته نشوند).
نیمه پر لیوان را هم ببینیم اینه که خیلیها احتمالا آخرش برسند به برنامه.
حالا نظرت کلیت با این توصیف چیه؟
پینوشت: در حال صحبتیم که کل ارائهها ضبط و به صورت آنلاین بعد از همایش قابل پخش باشند اگر کسی جاییش رو خواست ببیند.
سهند جان ارائه اول بخش دوم ارائهء پیشنهادی است و قطعی نیست، یکی از موضوعاتی که فکر میکنی generalتر و پرکاربردتر است را میتوانی پیشنهاد بدهی بذاریم جای امبدد لینوکس
حتی ارائه اول دانیال بهزادی هم قطعی نشده چون شاید دانیال در اون زمان سرکلاس باشه.
من هستم و خوشحال میشم زمانی باشه برای این موضوعات ارائه بدم مخصوصا داستان اینترنت برام مهم تر بگم
هر کسی هم ارائه داره روی کمک من حساب کنه میشه باهاش همکاری کنم
برای اسپانسر هم اگر نیاز دارید میشه با ستون مذاکره هم
هم بحث زیرساخت و هم بحث مالی
کلا داستان اسپانسری مطرح شده ؟
یا تیکت فروخته میشه برای هزینه آب و پذیرایی و سالن و …
چون روی donate نمیشه حساب باز کرد
من یه کوچولو تجربه این چند تا رویداد دارم شاید به درد بخوره
متاسفانه نتونستم این چند تا گردهمایی اخر بیام و تقصیر خودم از فضا دور شدم. هر زمان بشه میام تهران باشم
۱. الآن یکی از ارائههایی که گفتم را با ارائهء شما جایگزین کنیم؟ اگر آره چه ارائهای میخواهی داشته باشی؟
۲. در رابطه با گروه موسیقی، آیا شما میشناسی و میتوانی بیاوریشون؟ هزینه باید کنیم؟ تایم خاصی تو سالن باید بذاریم براشون یا تایم پذیرایی که تو حیاط هست؟ اگر تو سالن تو کدام قسمت و چقدر زمان اختصاص بدهیم؟
مورد اول دقیقترش میشه رفع تحریمها یا رفع تحریمها و اختلالات عمدی(!) ؟ میدونی که تعارف نداریم با کسی.
اگر خودت مورد اول را اوکی هستی جایگزین امبددلینوکس کنیم
بمرانی فکر کنم باید مینیمم رو ۵۰ میلیون اینها فکر کنیم، درسته؟ اگر آره و خودت منبع تامین هزینه دم دست (نه وقتگیر) داری اوکیش کن.
اگر نه پیشنهاد practical بعدیت برای موسیقی چیه؟ و این که جواب باقی سوالم رو هم لازم دارم، این که کجا (سالن یا حیاط موقع پذیرایی) و چه زمانی را باید بذاریم برایش
یه جابجایی کنیم، ارائه اول بخش اول را بذاریم علی تولائی، ارائه دوم بخش اول را بذاریم توضیحات شما راجع به کوبرنتیز
بخش پایانی را هم بکنیم ۲ ارائه که نصفش بشه پروداکشن شما و یک ارائه هم اضافه میشه به اون بخش، خوبه؟
این تاخیر عمدی که بین بخش اول و دوم ارائه گذاشتم برای این بود که پشت سر هم نباشه و خسته کننده یا این که اگر کسی سوالی از بخش اول برایش پیش اومد بتونه تو تایم استراحت ۱ و ۲ ازت بپرسه
صرفا جهت اطلاع دوستان
با آرش برهمند صحبت کردم جهت مدیریت پنلها (حالا ۱، ۲ یا ۳ پنل را هماهنگ میکنم)
یه درخواست حمایت به فناپ یا شرکتهای زیرمجموعه ارسال شده جهت در اختیار قراردادن فیلمبردار، عکاس و اگر شد پک خوشآمدگویی، حالا اگر مشخص شد نتیجه را اطلاع میدهم همینجا.
محمد جان لطفا بگو برای کارگاه کوبرنتیز، اون ۱۰ تا ویپیاس چه کانفیگی داشته باشند خوب و مناسبه که به کمبود منابع نخوری (البته من ۱۲ تا ویپیاس میگیرم که اگر ۲ تاش هم هوا شد بتونیم خونسردیمون رو حفظ کنیم )
سرورهای مجازی را شرکت فناوران شبکه سینداد در اختیارمون قرار میدهند.
یه اسنپشات میگیرند که تست اولیه را بزنید ببینید چقدر زمان میبره و بعدش بر می گردونند حالت اولیه جهت کارگاه اصلی.
بهنام جان چون فقط برای دمو کردن هست ریسورس زیاد نمیخواد
هر کدوم 4 cores و هشت گیگ رم با ۳۰ گیگ هارد داشته باشند کافیه
فقط اگر سرور خارج کشور باشه خیلی بهتره، دیگه درگیر تحریم و سرعت دانلود نشیم
اگر سرور خارج نیست بگید با شکن صحبت کنم ببینیم بهمون اکانت سازمانی میدن یا بخریم
سلام دوستان به نظرم امروز نهاییش کنیم برنامه ش در بیاد من گرافیست هماهنگ کردم که بنرهاش رو بزنه اطلاع رسانی انجام بشه
که من جاشو هم امروز ببندم و جمعه یا پنج شنبه برای هماهنگی بیشتر یه میتینگ یا یه جلسه حضوری داشته باشیم