همونطور که میدونید، آقای سعید سوزنگر یه دوره شبکه (نتورک) گذاشته و یه سری از بچههای بااستعداد ولی کمبضاعت رو بورسیه کرده. بعضی از این بچهها از شهرها یا روستاهای دورافتادهان و چون وضع مالیشون خوب نیست، نمیتونن لپتاپ بخرن.
چطوره یه کاری کنیم تا بتونیم به این بچهها لپتاپ برسونیم؟ مثلاً میتونیم از طریق لاگ یا فروش یه سری بلیطهای حمایتی، پول جمع کنیم. با این پول میتونیم لپتاپهای دستدوم یا نو بخریم و به بچهها بدیم. یا حتی اگه کسی لپتاپ قدیمی یا خراب داره که دیگه ازش استفاده نمیکنه، میتونه به ما بده تا با هزینهای که جمع میشه، تعمیرش کنیم و به بچهها برسونیم.
به نظر میرسه تو قدم اول میتوانیم دستگاههای بلا استفاده دوستان را جمع آوری کنیم (موبایل، تبلت، پیسی، لپتاپ) و بعد از احیای آنها به واسطه انجمنها یا خیریهها به دست افراد نیازمند برسانیم.
فقط یک یا چندین آدم بایستی داوطلب شوند که کار احیای آن دستگاهها را به عهده بگیرند و سپس تو شبکههای اجتماعی لاگ اطلاعرسانی انجام شود و فرمی قرار داده شود جهت انجام این کار و …
اگر میخواهید عملیاتی بشه قدم به قدم باید نیازمندیهای آن را پیش ببریم
یکی از کمکهایی که اینجا به نظرم مفید فایدهست، نوشتن مراحل و قدمهایی که باید طی بشه تا به این هدف برسیم.
پیشنهاد من بعد از مشخّص شدن دقیق میزان کارها و برنامهریزیهای اوّلیّه، درج اطّلاعیّه برای جذب داوطلبین در زمینهٔ احیا و مدیریّت این کارهاست. لازم به ذکره که اطّلاعرسانی، میتونه برای جذب ابزارکها و داوطلبین، به شکل همسو پیش بره.
احتمالش هست که به شخصه بتونم داوطلبین مورد نیاز رو بتونم جذب کنم ولی نیازمند به برنامهریزی از سمت دوستان باتجربهتر، هستم.
ایدهی خیلی خوبیه!
من یکی دو نفری رو امین میشناسم برای تعمیر لپ تاپ ها و ارتقا. خودم هم یه لپ تاپ قدیمی وایو سونی دارم که میتونم در اختیار قرار بدم (امیدوارم به درد بخوره)
به نظرم با توجه به اینکه احتمالا گرفتاری های خودش رو داره، هزینهی ارتقا و تعمیر جمع آوری بشه و بتونیم به هر کسی که توافق میشه این کار رو بسپریم.